Cardiologie

Cardiologie

Programări

la telefon: 0269 44 14 15

sau

la recepția Clinicii Medicale Carpe Diem

Cardiologia este ramura medicinei care studiază inima şi afecţiunile ei. Diagnosticul în cardiologie se stabileşte în urma examinării pacientului de către medic şi a efectuării unor teste de laborator, care pot fi invazive sau noninvazive.

Afecţiunile cardiovasculare sunt cele mai răspândite în rândul populaţiei şi de aceea necesită o abordare complexă. Un diagnostic cardiologic corect, stabilit la timp şi cu înaltă precizie este primul pas spre un tratament potrivit.

La Clinica Medicală Carpe Diem pacienţii beneficiază de toată gama de servicii de diagnostic, dezvoltate în conformitate cu standardele internaţionale. Folosim echipamente medicale performante şi ne bazăm pe o echipă de medici profesionişti, cu experienţă.

Medicii cardiologi se ocupă de prevenirea, diagnosticarea şi tratamentul a numeroase boli în acest domeniu. Desigur, în organismul uman toate organele sunt strâns legate şi, de multe ori, cardiologia are tangenţe cu alte ramuri ale medicinii. Studiază, de exemplu, influenţa schimbărilor hormonale (endocrinologie) în organism pentru muşchiul inimii.

Echipa Medicală

Cardiologie

Dr. Eminovici Gabriela

Medic primar cardiologie

Cardiologie

Dr. Moga Rodica

Medic primar cardiologie

Cardiologie

Dr. Urluiescu Mădălina Loredana

Medic specialist cardiologie